Durk Oostra nieuwe trainer Invicta/Frigro

Beste leden en betrokkenen van K.V. Invicta en K.V. Frigro,

Wij zijn verheugd om u bekend te kunnen maken dat er met ingang van het nieuwe seizoen een nieuwe hoofdtrainer voor de selectie staat. Een bekende van de club en een korfbalman in hart en nieren: Durk Oostra.

Durk heeft erg veel zin in het nieuwe avontuur en ziet het als een uitdaging om de jonge selectie te mogen trainen. Namens het bestuur willen wij hem veel succes en plezier wensen bij onze club.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur K.V. Invicta en K.V. Frigro

• Hits: 276

Homepage

Wist je dat de juiste voeding invloed heeft op je (sport)prestaties? En heb je altijd al willen weten wat je nou het beste voor, na en tijdens de wedstrijd of training kunt eten. Ik kom je hier graag meer over vertellen en antwoord geven op je brandende vragen op vrijdag 12 april om 20:00 bij korfbalkantine Ûnder de Pannen. Tot dan  !

Zaterdag 30 maart stond er voor Invicta/Frigro 1 alweer de laatste zaalwedstrijd op het programma. Deze keer was het aan Hester de beurt om pupil van de week te zijn. Invicta/Frigro 1 nam het op tegen Oranje Zwart 1 uit Zwolle, het beloofde dus een erg spannende wedstrijd te worden want Oranje Zwart werd bij winst kampioen. Voor Invicta/Frigro stond er niks meer op het spel. Toch hoopte Hester dat wij wel gingen winnen.

Zaterdag 30 maart stond er voor het 4e van Invicta/Frigro de laatste thuiswedstrijd op het programma. De tegenstander was DTS uit Surhuizum. Voor beide teams was het kampioenschap al uit zicht, maar voor de Kooistra-formatie stond de 3e plek nog op het spel. Zou er worden gewonnen, dan stond de derde plek vast.

Zaterdag 30 maart speelde Invicta D1 de laatste en alles beslissende wedstrijd tegen It Fean D1. Deze wedstrijd zou namelijk gaan bepalen of zij gedeeld kampioen met Mid Fryslân D3 of dat ze ECHT kampioen gingen worden. De hele week was er naar deze dag toegeleefd en voor deze wedstrijd hebben de jonge spelers de afgelopen week keihard getrain

Zaterdag 30 maart namen de oranjehemden het op tegen oranje zwart. De ploeg waar de formatie van Durk Oostra de vorige keer met 17-13 de boot in ging door een slechte start. Dit maal stond er voor Invicta niets meer op het spel maar voor oranje zwart alles. De ploeg uit Zwolle kon namelijk kampioen worden en is zoals de titel al doet vermoeden kampioen geworden.

Afgelopen zaterdag stond de belangrijkste zaalwedstrijd van het seizoen op het programma tegen LDODK 4. De vorige ontmoeting werd door de Kollumers gewonnen met 16 -15. Dat was een prachtige wedstrijd met een hoog niveau. Afgelopen zaterdag was dat niet het geval. Het werd een wedstrijd van een lager niveau maar qua spanning was het een erg hoge amusementswaarde.

Zaterdag 23 maart stond er  voor het 4e van Invicta/Frigro,een uitwedstrijd tegen SIM 2 op het programma. De vorige keer werd er met 16-14 gewonnen. Nu was het de zaak om dit nog een keer te doen, om zicht te hebben op het kampioenschap.

Lees meer: Homepage

• Hits: 92776

Pupil van het jaar 2018

Op vrijdagmiddag 9 juni hebben er 26 kinderen gestreden om de titel Kangoeroe of Pupil van het jaar. Het weer was lekker, niet al te warm met deze hete dagen en er was weer een leuk parcours met spelletjes uitgezet. De kinderen moesten o.a. kansjes doen, strafworpen maken, afstand schieten, maar ook touwtje springen, pionnen van de bank gooien, bal door een hoepel rollen.

Ook waren er weer allerlei waterspelletjes te doen; waterballon gooien, bekers water overbrengen en met een panty op je hoofd flesjes water omgooien. Ook was er tijd voor ranja en een snoepje. Het was weer een gezellige middag, zoals jullie op de foto’s kunnen zien.

De Titels zijn dit jaar gegaan naar:

Kangoeroe van het Jaar 2018:  Daphne van Swieten

E-Pupil van het jaar 2018: Marije Nutma

D-Pupil van het jaar 2018: Marije Hiemstra.

Ik wil alle vrijwilligers bedanken voor hun hulp vrijdagmiddag, want zonder jullie kunnen we dit niet organiseren.

gr Marieke en Margreet

• Hits: 311

HAVIC B1 gaat weer naar de finale NK Hoofdklasse B-jeugd! Ga je mee?

• Hits: 261

Beslissingswedstrijd afgelast. Invicta/Frigro blijft in de derde klasse

Doordat diverse teams vrijwillig degraderen of afzien van promotie degradeert er geen nummer 6 vanuit 3e klasse naar de 4e klasse en is er geen beslissingswedstrijd meer voor Invicta/Frigro.

De wedstrijd die gepland stond voor morgen 15:30uur in Drachten gaat dus NIET door. Invicta/Frigro kruipt dus door het oog van de naald en blijft in de 3e klasse komend veldseizoen.

• Hits: 343