Invicta/Frigro 1 strijdend ten onder in de Jan Mulder beker

Op dinsdagavond 4 oktober nam de Pruttelpot-formatie het in de tweede ronde van de Jan Mulder beker op tegen SCO. In de veldcompetitie komt Invicta/Frigro uit in de tweede klasse. SCO komt uit in de hoofdklasse. Dit betekent dat SCO in de reguliere competitie drie klassen hoger speelt. Ondanks het verschil in klassen in de competitie, was Invicta/Frigro erop gebrand om er met de winst vandoor te gaan.

Om 20.00 uur klonk op een vol sportpark Baensein het beginsignaal van de wedstrijd. Het was SCO die vrij vlot op een 2-0 voorsprong kwam. De oranjehemden haakten aan tot de 2-2. Vervolgens sloeg SCO een gat van vijf doelpunten verschil. Aan de zijde van Invicta/Frigro waren de doelpunten schaars. SCO wist het gat van de korf wel te vinden en wist zo de voorsprong te vergroten. Met een ruststand van 5-13 zochten beide ploegen de kleedkamers op. De score gaf enigszins een vertekend beeld van de wedstrijd. Voor Invicta/Frigro was het zaak om de tweede helft meer doelpunten te maken.

Na de thee sloeg SCO een gat van tien doelpunten. De oranjehemden lieten echter niet zomaar over zich heen lopen. Goede aanvallen werden beloond met doelpunten. Invicta/Frigro kwam weer dichter bij SCO, echter was het gat te groot om er nog een overwinning uit te slepen. Scheidsrechter Turk floot bij een stand van 15-20 af.

Invicta/Frigro kan tevreden terugkijken op deze wedstrijd. De tweede helft werd gewonnen van SCO. Dit geeft vertrouwen voor aankomende wedstrijd. Zaterdag 9 oktober staat er namelijk een belangrijke wedstrijd voor Invicta/Frigro op het programma. De Pruttelpot-formatie neemt het thuis om 18.30 uur op tegen Thrianta 1. Al het publiek bedankt voor de support. We zien jullie aankomende zaterdag graag terug op sportpark Baensein!