Invicta/Frigro 1 pakt belangrijke punten tegen SIOS

Zaterdagavond 13 maart om 21.00 uur stond de wedstrijd tegen SIOS op de planning. Een belangrijke wedstrijd waarbij winst een essentieel uitkomst was. De wedstrijd stond onder leiding van L. Veenstra.

De pruttelpot formatie schoot uit de startblokken. Het waren de dames die het schot losten en de stand meteen op 2-0 bracht. Ook vak nummer 2 kreeg het voor elkaar om sneller dan de tegenstander 2 te scoren. Bij de stand 4-0, begon SIOS wakker te worden en tegengas te geven. De thuisploeg uit Kollum wist steeds op voorsprong te blijven, maar moesten hard werken om het verdedigend dicht te houden. SIOS wist de stand terug te brengen tot 4-3, wat uiteraard zorgde voor wat spanning bij het vele thuispubliek. Invicta/Frigro wist hen echter snel gerust te stellen door een gaatje van 4 te maken. Kort voor de rust kon de tegenstander het gaatje nog verkleinen naar 2.

Na de rust heeft SIOS het gaatje tot 1 kunne brengen. De tweede helft verliep in het begin wat stroef, maar door in de aanval te zoeken naar mooie kansen en stabiele factoren vlogen hier en daar de ballen er in. De stand vloog op en neer. De tegenstander uit Wolvega wist nog een paar keer terug te komen, tot de Pruttelpot formatie op het einde afstand nam en een uitslag neer zette van 4 verschil: 18-14.

We willen het publiek bedanken voor al hu. support en aanwezigheid. Het heeft enorm veel invloed op een wedstrijd als deze, waarbij jullie ons naar de eindstreep supporten!

Aanstaande woensdag spelen we i.v.m. Corona de uitwedstrijd tegen SIOS om 20.45 uur daarvoor speelt Invicta/Frigro 2. Graag zien we jullie allemaal weer !