Invicta Sportkleding

Wij krijgen vaak de vraag waar korfbal sportkleding gekocht kan worden. De mogelijkheden worden in Kollum steeds beperkter. Daarom hebben wij besloten om samen met onze leverancier MUTA Sport een Invicta-lijn op te zetten. In deze kledinglijn zitten de volgende artikelen:

● Korfbal rokjes
● Korfbal broekjes
● Inschietshirts
● Speelshirts (vaak gesponsord)
● Kledingtassen / Sporttassen
● Trainingspakken

Bij Invicta is het mogelijk om deze sportkleding (tegen kostprijs) te kopen. Behalve de trainingspakken (die vallen onder het kledingfonds) wordt alles je eigendom. Voor de trainingspakken vragen we een vergoeding van € 12,50 per seizoen. Hiervoor is gekozen omdat we zo voor een gering bedrag iedereen in staat stellen een trainingspak te hebben. Bovendien kan het pak omgeruild worden als het te klein wordt. Het spreekt voor zich dat deze trainingspakken dan onbeschadigd en gewassen ingeleverd moeten worden.

De artikelen zijn niet het goedkoopste wat er te krijgen is maar wel van zeer goede kwaliteit.
Het kledingfonds valt onder de Commerciële Commissie van Invicta en wordt beheerd door Matilde Kroes-Bron. Bij haar kunt u dus terecht met vragen ALLEEN over het kledingfonds.

Voor alle duidelijkheid; in het kledingfonds vallen alleen de trainingspakken. Als je een tas, rokje of broekje of inschietshirt wilt bestellen moet dat via onze webwinkel.

Ook als je nu nog geen trainingspak hebt van onze vereniging moet je deze de 1x keer via de webwinkel van Invicta bestellen en afrekenen.

Het ruilen onderling is niet toegestaan, als het pak te klein is geworden dan kan er overgestapt worden naar een grotere maat. Je kunt daarover dan contact opnemen met Matilde Kroes-Bron.

Het inleveren en ophalen van artikelen is bij:
Matilde Kroes-Bron
De Wirden 5
9291 PP KOLLUM
WhatsApp 06-29225058