Invicta/Frigro voor de hattrick tegen Udiros

Op zaterdag 3 december hadden we weer een wedstrijd te spelen en het wedstrijdverslag zal ik vandaag met jullie delen.

Maar het rijmen is nu alweer voorbij en daarom ben ik nu wel blij.

Om 8 uur stond de wedstrijd in Nieuwehorne gepland. We speelden tegen Udiros, een ploeg waartegen we op het veld ook al twee keer tegen hadden gekorfbald. Twee keer gewonnen en dat moest deze zaterdag ook gebeuren.

De wedstrijd ging de eerste helft gelijk op. De ruststand was 8-10 in het voordeel van de oranjehemden. De tweede helft moest beter en de spelers moesten meer beleving in het spel brengen. Er moest een groter gat worden geslagen. Dat lukte na de stand van 12-12, de spelers kreeg vertrouwen van elkaar en maakten elkaar beter. Dit resulteerde dan ook meteen in een beter spel voor de spelers en een mooiere pot voor het publiek. In de verdediging kon meer druk gezet worden, waardoor vele ballen onderschept werden door Invicta/Frigro. Vervolgens scoorde Pruttelpot-formatie 11 keer achter elkaar. Dit zorgde uiteindelijk voor een eindstand van 13-24.

Volgende week wordt er uit tegen Hoogkerk gespeeld om 16:30 uur. Graag zien we onze supporters daar, om ons naar de hattrick te juichen.