Geschreven door Elisa Zijlstra op .

Teleurstellend verlies voor Invicta/Frigro

Op zaterdag 15 mei stond de wedstrijd tegen de Flamingo’s 1 op het programma. Om 17.00 uur klonk het fluitsignaal door scheidsrechter A. van der Griend.

Invicta/Frigro 1 opende de wedstrijd met een vrije bal en een afstander. De Flamingo’s hadden hier snel antwoord op en brachten de stand naar gelijk. Vanaf dit punt was het vrijwel om en om voor beide ploegen tot de stand waarmee we de rust in gingen. De Pruttelpot-formatie wist ervoor te zorgen dat ze voor de pauze een gaatje van 2 konden behouden. Ruststand: 13-11.

Tijdens de bespreking en tweede helft was het vertrouwen hoog, het strijdplan was duidelijk. Dus met vol vertrouwen was het tijd voor helft 2.

Ook deze helft gingen de Oranjehemden goed van start. Dezelfde 2 spelers die ook de allereerste 2 doelpunten van de wedstrijd scoorden wisten de korf wederom meteen te vinden. Dit zorgde voor een  gaatje van 4. Het doel was om dit vast te houden. Echter kon de tegenstander ook weer 3 maal de korf vinden wat de stand naar 15-14 bracht. Vervolgens ging het weer gelijk op, en replica van de eerste helft. Helaas kon de Pruttelpot-formatie dit keer niet de voorsprong behouden. De Flamingo’s daarentegen wisten nog een eindsprint te maken en dat zorgde voor een eindstand van 19-22.

Volgende week speelt de selectie wederom thuiswedstrijden. Het eerste speelt om 17.00 uur tegen Sparta 1 en het tweede speelt om 18.30 uur tegen Juventa 2.