Geschreven door Gerben de Vries op .

Harkema 1 - Invicta/Frigro 1

Op zaterdag 9 maart stond de wedstrijd tegen Harkema op het programma. Een ploeg het ons vaker moeilijk maakt. Ze hebben goeie heren, die weer weer moeilijk konden verdedigen. Het was soms helemaal niet scherp en we kregen daardoor strafworpen tegen. Ook werden er veel strafworpen aan onze kant gemist. Na rust kwam Thomas Visser erin voor Jorn om een goede heer te verdedigen. Dit had ook meteen effect. Harkema wisselde ook wat maar we kwamen tot een verschil van twee doelpunten. In de laatste paar minuten scoorde Amber van Doorn twee knappe doelpunten en ze maakte daarmee de stand gelijk. De eindstand was 18-18. Een wedstrijd die we hadden kunnen winnen en dat had eigenlijk ook wel gemoeten.
De volgende wedstrijd is 16 maart om 18:20 uur tegen Pallas in Kollum!