Geschreven door Wim Oostra op .

Invicta/Frigro 2 verliest van Oranje Zwart 2

Op zaterdag 26 januari stond er een uitwedstrijd tegen Oranje Zwart uit Zwolle op het programma. De Sterkenburg formatie moest winnen om het gat met de koploper te verkleinen tot 1 punt.

Het begin van de wedstrijd ging gelijk op en zo stond er halverwege de eerste helft een score van 4-4 op het scorebord. De doelpunten voor de sterkenburg formatie werden gemaakt door Sijke en Jan. Oranje Zwart wist als eerste een verschil van 2 doelpunten te maken. Beide ploegen zochten de kleedkamer op met een 8-6 ruststand.

Na rust werd de wedstrijd steeds harder en het spel er niet beter op. Invicta/Frigro 2 wist de korf moeizaam te vinden terwijl het Oranje Zwart steeds beter af ging. Zo stond het halverwege de tweede helft 15-10 in het voordeel van Oranje Zwart. Het laatste kwart van de wedstrijd ging het scoren gelijk op maar wist de Sterkenburg formatie niet meer terug te keren.

De scheidsrechter floot af bij een eindstand van 19-13.

Invicta/Frigro 2 blijft door deze nederlaag op de 4e plek in de competitie staan.

Volgende week zaterdag 2 februari gaat de Sterkenburg formatie op bezoek bij Elko 2 uit Elim. Deze wedstrijd zal moeten worden gewonnen om de aansluiting te houden bovenin. Uiteraard is publiek zeer welkom om ons aan te moedigen.