Geschreven door Wytze van Santen op .

Invicta/Frigro – Sparta (Ze)

Zaterdag 19 januari was het weer tijd voor korfbal. De Pruttelpot formatie mocht het ditmaal opnemen tegen de koploper Sparta. Een thuiswedstrijd die niet in Kollum werd gespeeld maar in Harkema. De pupillen van de week waren Sybren en Laura. De wedstrijdbal werd gesponsord door Cafetaria/Lunchroom de Pruttelpot.

De wedstrijd begon niet geweldig voor de oranje hemden want het was al snel 1-5. Maar na een mooie comeback werd het verschil weer kleiner en de ruststand was gelijk namelijk 9-9.

Na rust ging het gelijk op. Er werd om en om gescoord tot de Invictenaren na de 12-12 uit wisten te lopen. Het werd 15-12 maar de wedstrijd was nog niet gespeeld. Sparta wist de stand terug te brengen naar 16-15 maar dat was niet genoeg om de winst binnen te slepen.

Na deze erg spannende 16-15 overwinning waren de Invictenaren allemaal erg blij natuurlijk. Aanstaande zaterdag staat er weer een erg belangrijke en waarschijnlijk ook spannende pot op het programma ditmaal tegen Oranje Zwart om 19.45 uur in Zwolle.