Geschreven door Fennie Kooistra op .

Invicta/Frigro 2 verliest in laatste minuut

Op zaterdag 12 januari 2019 speelde Invicta/Frigro 2 een uitwedstrijd tegen Pallas 2.
In de aanval startten Jesse, Wim, Lieke en Kelly. In de verdediging begonnen Jan, Anne Jan, Hinke en Marieke.

Invicta/Frigro 2 begon sterk aan de wedstrijd. Het eerste aanvalsvak wist in twee aanvallen twee keer te scoren door middel van doelpunten van Wim en Jesse. Ook Pallas wist de doelpunten te maken en kwam al snel op een 2-2 gelijk. Pallas wist een voorsprong te maken en het werd de stand 9-4. Voor de rust zijn we geƫindigd met 12-8. Er werd gescoord door, Lieke, Marieke en Kelly. Tijd voor rust en een goeie Peptalk

Invicta/Frigro begon goed in de eerste helft en wisten de doelpunten goed af te maken, er werd gelijk gescoord door Kelly, Marieke, Jan, Lieke, Wim. Hinke wist de korf te vinden en maakte de gelijkmaker en werd het 14-14. Invicta/Frigro is goed terug gekomen en het werd een spannende pot. Invicta/Frigro kon doorpakken met een verschil van 2 punten deze zijn gemaakt door Jesse en Wim. Maar ook Pallas wist terug te komen en de stand was gelijk 19-19. De laatste minuut ging in maar helaas wist Pallas in de laatste minuut een doelpunt te maken. Het eind signaal klonk. De wedstrijd werd afgesloten met 20-19.

Invicta/Frigro 2 staat nu in de competitie op de 4e plaats. De eerstvolgende thuiswedstrijd van Invicta/Frigro 2 is op 19 januari 2019 om 18:40 uur tegen Sparta 2 in Harkema!